Rijschool Boesingheliede

Rijschool Boesingheliede is al jaren dé rijschool in Boesingheliede en omstreken. Bij rijschool Boesingheliede kun je terecht voor rijopleidingen van ieder rijbewijs, maar ook voor nascholing Code 95, logistieke opleidingen, veiligheids- en beroepsopleidingen. Proficiat is gevestigd in Boesingheliede, de locaties zijn op ongeveer een halfuur van Boesingheliede.

Voor het autorijbewijs haalt rijschool Boesingheliede jou tijdens de rijlessen overal in Boesingheliede , Het praktijkexamen kun je doen bij het CBR in Leiden, Haarlem, Amsterdam, Zaandam, Utrecht, Alkmaar.

Ook kun je bij rijschool Boesingheliede zowel het brommerrijbewijs als het aanhanger rijbewijs B in 1 dag halen! Het eerste deel motorrijlessen (AVB) doe je bij ons op het oefenterrein in Boesingheliede. Zo maak je een veilige start op weg naar je motorrijbewijs. Hierna stap je op in Boesingheliede of Haarlem voor de AVD.

Ook het vrachtwagen rijbewijs en het bus rijbewijs haal je bij Proficiat! De toetsen voor de Code 95 doe je ook op ons eigen oefenterrein in Boesingheliede. Naast alle rijbewijzen kun je ook het ADR certificaat halen, of het certificaat voor VCA, BHV en EHBO! Deze tellen allemaal mee voor jouw nascholing Code 95.

Naast rijopleidingen voor transport en personenvervoer kunnen (toekomstige) logistieke medewerkers bij Proficiat ook de heftruck opleiding volgen en het heftruckcertificaat behalen. Al onze logistieke opleidingen, opleidingen voor nascholing Code 95, veiligheids- en beroepsopleidingen worden gegeven op ons eigen opleidingscentrum in Boesingheliede.

Copyright © 2017 Alle rechten voorbehouden.   Disclaimer   Algemene voorwaarden   Links   Sitemap