Rijschool Hillegom

Rijschool Hillegom is al jaren dé rijschool in Hillegom en omstreken. Bij rijschool Hillegom kun je terecht voor rijopleidingen van ieder rijbewijs, maar ook voor nascholing Code 95, logistieke opleidingen, veiligheids- en beroepsopleidingen. Proficiat is gevestigd in Hillegom, de locaties zijn op ongeveer een halfuur van Hillegom.

Voor het autorijbewijs haalt rijschool Hillegom jou tijdens de rijlessen overal in Hillegom , Het praktijkexamen kun je doen bij het CBR in Leiden, Haarlem, Amsterdam, Zaandam, Utrecht, Alkmaar.

Ook kun je bij rijschool Hillegom zowel het brommerrijbewijs als het aanhanger rijbewijs B in 1 dag halen! Het eerste deel motorrijlessen (AVB) doe je bij ons op het oefenterrein in Hillegom. Zo maak je een veilige start op weg naar je motorrijbewijs. Hierna stap je op in Hillegom of Haarlem voor de AVD.

Ook het vrachtwagen rijbewijs en het bus rijbewijs haal je bij Proficiat! De toetsen voor de Code 95 doe je ook op ons eigen oefenterrein in Hillegom. Naast alle rijbewijzen kun je ook het ADR certificaat halen, of het certificaat voor VCA, BHV en EHBO! Deze tellen allemaal mee voor jouw nascholing Code 95.

Naast rijopleidingen voor transport en personenvervoer kunnen (toekomstige) logistieke medewerkers bij Proficiat ook de heftruck opleiding volgen en het heftruckcertificaat behalen. Al onze logistieke opleidingen, opleidingen voor nascholing Code 95, veiligheids- en beroepsopleidingen worden gegeven op ons eigen opleidingscentrum in Hillegom.

Copyright © 2017 Alle rechten voorbehouden.   Disclaimer   Algemene voorwaarden   Links   Sitemap