Rijschool Ijmuiden

Rijschool Ijmuiden is al jaren dé rijschool in Ijmuiden en omstreken. Bij rijschool Ijmuiden kun je terecht voor rijopleidingen van ieder rijbewijs, maar ook voor nascholing Code 95, logistieke opleidingen, veiligheids- en beroepsopleidingen. Proficiat is gevestigd in Ijmuiden, de locaties zijn op ongeveer een halfuur van Ijmuiden.

Voor het autorijbewijs haalt rijschool Ijmuiden jou tijdens de rijlessen overal in Ijmuiden , Het praktijkexamen kun je doen bij het CBR in Leiden, Haarlem, Amsterdam, Zaandam, Utrecht, Alkmaar.

Ook kun je bij rijschool Ijmuiden zowel het brommerrijbewijs als het aanhanger rijbewijs B in 1 dag halen! Het eerste deel motorrijlessen (AVB) doe je bij ons op het oefenterrein in Ijmuiden. Zo maak je een veilige start op weg naar je motorrijbewijs. Hierna stap je op in Ijmuiden of Haarlem voor de AVD.

Ook het vrachtwagen rijbewijs en het bus rijbewijs haal je bij Proficiat! De toetsen voor de Code 95 doe je ook op ons eigen oefenterrein in Ijmuiden. Naast alle rijbewijzen kun je ook het ADR certificaat halen, of het certificaat voor VCA, BHV en EHBO! Deze tellen allemaal mee voor jouw nascholing Code 95.

Naast rijopleidingen voor transport en personenvervoer kunnen (toekomstige) logistieke medewerkers bij Proficiat ook de heftruck opleiding volgen en het heftruckcertificaat behalen. Al onze logistieke opleidingen, opleidingen voor nascholing Code 95, veiligheids- en beroepsopleidingen worden gegeven op ons eigen opleidingscentrum in Ijmuiden.

Copyright © 2017 Alle rechten voorbehouden.   Disclaimer   Algemene voorwaarden   Links   Sitemap