Rijschool Uithoorn

Rijschool Uithoorn is al jaren dé rijschool in Uithoorn en omstreken. Bij rijschool Uithoorn kun je terecht voor rijopleidingen van ieder rijbewijs, maar ook voor nascholing Code 95, logistieke opleidingen, veiligheids- en beroepsopleidingen. Proficiat is gevestigd in Uithoorn, de locaties zijn op ongeveer een halfuur van Uithoorn.

Voor het autorijbewijs haalt rijschool Uithoorn jou tijdens de rijlessen overal in Uithoorn , Het praktijkexamen kun je doen bij het CBR in Leiden, Haarlem, Amsterdam, Zaandam, Utrecht, Alkmaar.

Ook kun je bij rijschool Uithoorn zowel het brommerrijbewijs als het aanhanger rijbewijs B in 1 dag halen! Het eerste deel motorrijlessen (AVB) doe je bij ons op het oefenterrein in Uithoorn. Zo maak je een veilige start op weg naar je motorrijbewijs. Hierna stap je op in Uithoorn of Haarlem voor de AVD.

Ook het vrachtwagen rijbewijs en het bus rijbewijs haal je bij Proficiat! De toetsen voor de Code 95 doe je ook op ons eigen oefenterrein in Uithoorn. Naast alle rijbewijzen kun je ook het ADR certificaat halen, of het certificaat voor VCA, BHV en EHBO! Deze tellen allemaal mee voor jouw nascholing Code 95.

Naast rijopleidingen voor transport en personenvervoer kunnen (toekomstige) logistieke medewerkers bij Proficiat ook de heftruck opleiding volgen en het heftruckcertificaat behalen. Al onze logistieke opleidingen, opleidingen voor nascholing Code 95, veiligheids- en beroepsopleidingen worden gegeven op ons eigen opleidingscentrum in Uithoorn.

Copyright © 2017 Alle rechten voorbehouden.   Disclaimer   Algemene voorwaarden   Links   Sitemap