Rijschool Velsen Noord

Rijschool Velsen Noord is al jaren dé rijschool in Velsen Noord en omstreken. Bij rijschool Velsen Noord kun je terecht voor rijopleidingen van ieder rijbewijs, maar ook voor nascholing Code 95, logistieke opleidingen, veiligheids- en beroepsopleidingen. Proficiat is gevestigd in Velsen Noord, de locaties zijn op ongeveer een halfuur van Velsen Noord.

Voor het autorijbewijs haalt rijschool Velsen Noord jou tijdens de rijlessen overal in Velsen Noord , Het praktijkexamen kun je doen bij het CBR in Leiden, Haarlem, Amsterdam, Zaandam, Utrecht, Alkmaar.

Ook kun je bij rijschool Velsen Noord zowel het brommerrijbewijs als het aanhanger rijbewijs B in 1 dag halen! Het eerste deel motorrijlessen (AVB) doe je bij ons op het oefenterrein in Velsen Noord. Zo maak je een veilige start op weg naar je motorrijbewijs. Hierna stap je op in Velsen Noord of Haarlem voor de AVD.

Ook het vrachtwagen rijbewijs en het bus rijbewijs haal je bij Proficiat! De toetsen voor de Code 95 doe je ook op ons eigen oefenterrein in Velsen Noord. Naast alle rijbewijzen kun je ook het ADR certificaat halen, of het certificaat voor VCA, BHV en EHBO! Deze tellen allemaal mee voor jouw nascholing Code 95.

Naast rijopleidingen voor transport en personenvervoer kunnen (toekomstige) logistieke medewerkers bij Proficiat ook de heftruck opleiding volgen en het heftruckcertificaat behalen. Al onze logistieke opleidingen, opleidingen voor nascholing Code 95, veiligheids- en beroepsopleidingen worden gegeven op ons eigen opleidingscentrum in Velsen Noord.

Copyright © 2017 Alle rechten voorbehouden.   Disclaimer   Algemene voorwaarden   Links   Sitemap