Home  ›  Subsidies  ›  SOOB-subsidie

SOOB Subsidie voor Code 95, rijbewijs en opleidingen Proficiat

Vraag meer informatie aan over SOOB-subsidie voor bedrijven!

Informatie aanvragen

SOOB-SUBSIDIE

De komende jaren zijn er in de sector Transport & Logistiek veel goed opgeleide medewerkers nodig. SOOB, het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor de branche, stimuleert het volgen van opleidingen en trainingen door huidige én toekomstige medewerkers in de bedrijfstak. Dit doet SOOB door het verstrekken van subsidies via SOOB Subsidiepunt.

SOOB-subsidie was al beschikbaar voor bestaande medewerkers om het Vrachtautorijbewijs te halen, maar is nu ook beschikbaar voor nieuwe medewerkers! SOOB draagt voor nieuwe medewerkers 80% bij in de opleidingskosten van de gehele rijopleiding.

Bedrijven worden gestimuleerd om hun huidige- en nieuwe medewerkers (verder) te scholen. Daarom is de subsidie voor het rijbewijs CE ook in 2017 beschikbaar en herzien t.o.v. vorig jaar.

Naast de (rij)opleiding tot vrachtwagenchauffeur is er ook SOOB-subsidie beschikbaar voor chauffeursopleidingen en specialisaties in logistiek, verticaal transport en veiligheidsopleidingen. Veel van deze chauffeursopleidingen vallen ook onder de Nascholing Code 95 voor behoud Vakbekwaamheid en kunnen dus met subsidie gevolgd worden.

Verkeersopleidingen Proficiat, als gecertificeerd opleider, biedt bedrijven een zorgeloze begeleiding van het gehele traject, van subsidie aanvraag tot praktijkexamen van opleidingen zoals:

Er komen nog meer opleidingen in aanmerking voor SOOB-subsidie, deze zijn terug te vinden in onderstaande brochure.

Download hier de informatiebrochure over SOOB-Subsidie.

Copyright © 2017 Alle rechten voorbehouden.   Disclaimer   Algemene voorwaarden