nascholing-code-95-gevaarlijke-stoffen-adr

Wilt u meer informatie over onze ADR-cursussen?

Informatie aanvragenDirect inschrijven

ADR-certificaat - veilig werken met gevaarlijke stoffen

ADR Basis

Met het ADR-certificaat Basis mag je gevaarlijke stoffen in stukgoed vervoeren. Denk hierbij aan pallets met vaten en het vervoeren van jerrycans met gevaarlijke stoffen.
Lees meer...

Inschrijven € 459

ADR Basis + Tank

Om gevaarlijke stoffen in tanks en containers te mogen vervoeren, dien je in het bezit te zijn van het certificaat Basis + Tank. Je leert met welke stoffen chauffeurs in het tankvervoer te maken krijgen.
Lees meer...

Inschrijven € 575


ADR Basis + Tank + Klasse 1 + 7

Met het ADR-certificaat Basis + Tank + Klasse 1 + 7 mag je ook explosieve- en radioactieve stoffen vervoeren. Je leert de stoffen veilig vervoeren en om te gaan met risicovolle situaties.
Lees meer...

 

Inschrijven € 675

ADR Basis Verlenging

Tijdens de cursus ADR Basis Verlenging fris je de kennis op over hoe je kwetsbare lading dient te behandelen en te vervoeren. Je herhaalt de kennis over hoe je de risico's kunt beperken.
Lees meer...

Inschrijven € 459


ADR Basis + Tank Verlenging

Tijdens de herhalingscursus ADR Basis + Tank fris je de kennis op over het tankvervoer. Het is van uitermate belang dat alle kennis over het vervoeren van gevaarlijke stoffen periodiek na te scholen.
Lees meer...

Inschrijven € 575

ADR alle klassen Verlenging

Tijdens de cursus ADR alle klassen Verlenging fris je de kennis op over hoe je kwetsbare lading dient te behandelen. Je herhaalt de kennis over gevaarlijke stoffen en het veilig laden en lossen.
Lees meer...

 

Inschrijven € 675

Copyright © 2017 Alle rechten voorbehouden.   Disclaimer   Algemene voorwaarden