Vraag meer informatie aan over de mogelijkheden met de UWV scholingsvoucher!

Informatie aanvragen
 • Scholingsvoucher

  Onlangs je baan kwijtgeraakt of zit je al langere tijd thuis? Je wilt graag weer aan de slag, maar met je huidige achtergrond en ervaring wil het nog niet lukken? Maak dan gebruik van de scholingsvoucher van het UVW!

  Ook als je werkzoekend bent (en als werkzoekend staat geregistreerd) kun je in aanmerking komen voor de scholingsvoucher.

  Verkeersopleidingen Proficiat kan jou hierbij verder helpen met je carrière. Bij Proficiat kun je met de scholingsvoucher terecht voor diverse opleidingen om jezelf verder te ontwikkelen. De komende jaren zijn er in de sector Transport & Logistiek namelijk veel goed opgeleide medewerkers nodig.

  Zo kun je met behulp van de scholingsvoucher Vrachtwagenchauffeur of Buschauffeur worden. Ook als je al beroepschauffeur bent kun je je verder scholen met onze chauffeursopleidingen. Veel van deze chauffeursopleidingen vallen ook onder de Nascholing Code 95 voor behoud Vakbekwaamheid en kunnen dus met de scholingsvoucher gevolgd worden.

  Ook als je een carrière ambieert in sector Logistiek kun je terecht voor opleidingen in intern transport en veiligheidsopleidingen.

  Beroepschauffeur worden

  Beroepschauffeur blijven

  Werken in de Logistieke sector

  De scholingsvoucher

  De scholingsvoucher is een initiatief van het UVW om zoveel mogelijk werkzoekenden aan een passende baan te helpen. Met deze scholingsvoucher kun je jouw kennis- en vakgebied uitbreiden zodat jouw kansen op de arbeidsmarkt toenemen. Je hebt de keuze uit allerlei opleidingen in veel verschillende branches. De voorwaarden zijn o.a.:

  • Het beroep is opgenomen in de Kansberoepenlijst;
  • U staat als werkzoekende ingeschreven bij het UWV;
  • De opleiding wordt afgesloten met een erkend diploma of certificaat;
  • De aanvraag mag maximaal € 2500 (incl. BTW) zijn;
   Binnen dit budget worden ook alle opleidingskosten, zoals inschrijfkosten, studiemateriaal en collegegeld gerekend. Het bedrag wat overblijft na uitbetaling van de scholingsvoucher is voor eigen rekening.
  • Lees alle voorwaarden op de website van het UWV.

  Werkwijze

  Wij willen je graag zo goed mogelijk van dienst zijn en ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk weer aan de slag kunt. Daarom hanteren wij een kort stappenplan voor een goede afhandeling:

  • Je maakt een afspraak met een van onze adviseurs, dit kan via 023 - 526 05 30.
  • Je neemt het aanvraagformulier van de scholingsvoucher ingevuld mee naar de afspraak.
  • Onze adviseur vult enkel deel 2 van het aanvraagformulier in.
  • Na goedkeuring van de aanvraag door het UWV neem je weer contact op met onze adviseurs om de opleiding in te plannen cq. te starten.

Copyright © 2017 Alle rechten voorbehouden.   Disclaimer   Algemene voorwaarden